Jawabanmu

2014-04-07T20:12:28+07:00
Adhiku senengane ngabangake kuping amerga polahe seng ora karuan.
dadi uwong iku ojo seng tipis lambene, mundak ora disenengi kancan-kanca ne.
2014-04-07T22:37:17+07:00
Adi iku kalebu bocah sing tipis lambene
kiki iku kalebu bocah sing abang kupinge