Jawabanmu

2014-04-13T15:15:51+07:00
Kahatur
Bi Nina
Di Bandung

Assalamualaikum Wr.Wb.

Bi Nina kumaha damang ? Alhamdulilah atuh upami damang mah. Abdi oge dina danget ieu mah teu kirang sawios-wios.

Peryogina abdi ngadamel ieu serat . rehna minggu payun abdi bade ka Bandung, abdi bade ka bumi ka bumi Bi Nina, Abdi teh hoyong dijajapkeun ameng keliling kota Bandung.

Sakieu hela seratti abdi, mugi-mugi tiasa tepang , minggu payun. Hatur nuhun.

Wassalamualaikum Wr.Wb


Hormat abdi    




Aksan Pangestu