Jawabanmu

2014-04-07T10:59:41+07:00
sekolah adiwiyata
neng wektu kerlap kerlip lintang anyak memudar
nggenti karo cahaya njoged sing bersinar
aku terus njangkah karo mesti
mleboni sekolah yng dak banggakan iki
karo pmandangan becik nan becik
neng ngisor hamparan langit sing membentang amba
karo pamitan neng samubarang sisi
dadi penghias tangen tuwa neng sekolah iki
manuk-manuk berkicau
nggawe lingkungan sekolahku luwih nduwe arti
aku bangga karo sekolahku
amarga sekolahku ... sekolah Adiwiyata

semoga bermanfaat.. jadikan terbaik ya :)
1 1 1