Jawabanmu

2014-01-18T15:01:48+07:00
Proklamasi
kita sedaya bangsa indonesia, kalih niki nyatakna kamardikan indonesia, hal2 kang ngenai pamindahan kakuasaan, lan liya2ne, di lakokake bareng2 lan ing tempo wektu kang sesingkat2e

mf klo salah, aku cma bisa krama lugu
1 4 1
2014-01-18T16:44:57+07:00
Proklamasi 
We wong Indonesia dokumen ngumumake kamardikan Indonesia. Prakara kang pamindahan kekoeasaan d.l.l, dianakaké rapet karo proses lan ing wektu cedhak bisa. 
Djakarta, dina 17 Boelan 8 tahoen 05 Atas jenenge bangsa Indonesia. Soekarno / Hatta
2 5 2