Jawabanmu

2013-12-06T18:02:16+07:00
cengceng kecil yang berfungsi untuk memperkaya ritme.
2013-12-06T20:44:58+07:00
Tembung pangkon yaitu tembung / tanda sing kanggo paten ing mburie kalimat tpi gc iso nk pas nk njeroe kalimat,,