Jawabanmu

2014-04-05T10:49:03+07:00
Tulisan yg dibuat oleh seseorang utk menciptakan karya seni
contoh: karngan pribadi
2014-04-05T19:53:33+07:00
Karangan yaiku karya tulis kang apik, iso dimengerteni basane, kadang gawe basa sing jarang dimengerten(apik), lan biasane saka pengalaman sing wis dialami