Jawabanmu

2014-04-02T21:14:02+07:00
Ma'af saya hanya bisa jawab beberapa
jawabannya:wigati,tepa selira,andhap asor,,
2014-04-02T21:37:10+07:00
Ngginakaken unggah ungguh basa ingkang trep,
tuladhanipun krama alus utawi krama inggil kagem tiyang sepuh