Jawabanmu

2014-04-02T19:55:51+07:00
Merapi

(Puthu Aryana)

Merapi...
Saka kadohan katon gagah

Asep putih ndedel ing awiyat
Tilas dalan lahar katon cetha

Kena sunare
Hyang Bagaskara


Merapi...

Saumpama kowe bisa crita

Kabeh kadadean ing tanah Jawa

Wiwit jaman Mataram Kuna

Nganti madege Kraton Ngayogyakarta


Merapi...
Sliramu anyekseni kridhaning bangsa

Wiwit nalika ngusir penjajah Walanda

Jaman mardika jaman Soekarno

Nganti jaman Soeharto

Jaman Habibie tumekaning Megawati lan Susilo

Merapi dadi saksi