Jawabanmu

2014-04-02T18:32:42+07:00
A:sinten menyang endi??
b:kula arep menyang pasar
a:ati-ati ya
b:nggih
2014-04-02T19:54:48+07:00
a:sinten menyang endi??
b:kula arep menyang pasar
a:ati-ati ya