Jawabanmu

2014-04-02T15:16:49+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Rawa Pening

Ngadeg jejeg ing tepining rawa
Suara endah angin krungu ana tainganku
Mecah kasunyian desa tepi rawaangin kang sumilirana ing anatarane godhong-godhong srenginge abang mbranangsaka kulon katon nyenengake
Nganti tibaning langit peteng
Angin ing kampungku sore iki
Prau-prau nelayan setya nunggoni tekanediombang-ambingke ombak rawa prau nelayan nggolek iwak ing padhanging rembulan
Praune katon katiup angin
Nanging nelayan kuwi ora wedi amarga angin ombak dadi kancane saben dina
Petenge Wengi kang wis sepi nyeyet
Mbulan katon mlaku saka ngetan ke ngulon
Padhang mbulan madangi pelataran
Lintang-lintang katon gumebyarkang ora kapetung driji
Madhangi Jagat kang uwis sepi
1 1 1
2014-04-02T15:17:48+07:00
Rawa Pening Ngadeg jejeg ing tepining rawa Suara endah angin krungu ana tainganku Mecah kasunyian desa tepi rawa angin kang sumilirana ing anatarane godhong-godhong srenginge abang mbranangsaka kulon katon nyenengake Nganti tibaning langit peteng Angin ing kampungku sore iki Prau-prau nelayan setya nunggoni tekanediombang-ambingke ombak rawaprau nelayan nggolek iwak ing padhanging rembulan Praune katon katiup angin Nanging nelayan kuwi ora wediamarga angin ombak dadi kancane saben dina Petenge Wengi kang wis sepi nyeyet Mbulan katon mlaku saka ngetan ke ngulon Padhang mbulan madangi pelataran Lintang-lintang katon gumebyarkang ora  kapetung driji Madhangi Jagat kang uwis sepi