Jawabanmu

2014-04-02T12:53:29+07:00
 25% = 1200
75% = x
25x=90.000
x= 3600
75%+25% = 100%
1200+3600=4800
2014-04-02T13:38:46+07:00
25/100 X 1200 = 1200:100 = 12 25X12 =300