Jawabanmu

2014-04-01T19:06:05+07:00
Dosa Kuring Duh Gusti sim kuring teh loba dosa..
Loba dosa ka indung bapa..
Hampura duh Gusti hampura..
Lamun kuring loba dosa..
Indung nu geus ngasuh ti leuleutik..
Bapa nu geus ngadidik nepi ka gede..
Sim kuring malah mere aib..
Aib nu teu bisa di leungit keun..
Duh Gusti kumaha cara na di hampura..
Di hampura ku indung bapa..
Duh Gusti kuring menta hampura..
Menta hampura ka indung bapa..