Jawabanmu

2014-03-31T20:21:35+07:00
Aku nulis surat kanthi tenanan ana ing kamar tamu deingi awan
Jejer : Aku
Wasesa : Nulis
Lesan : Surat kanthi tenanan
Keterngn : ana ing kamar tamu deingi awan
2014-03-31T20:21:42+07:00
Jejer = Dak
Wasesa =tulis
Lisan = surate
katerangan = dhek ingi awan (katerangan waktu), ing kamar tamu (katerangan panggonan)