Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-04-03T21:55:42+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Conto teks eksposisi dina tema pulitik atawa ekonomi

talatah boediono patali ekonomi pasar
Sabot lumangsung giliran warsih,seueur prediksi analis kaduitan kanggo terang kumaha kaayaan ekonomi di taun anyar. Contona Wawakil Presiden (Wapres) Boediono nepikeun soal jigana patali kaayaan-kondiri pasar ekonomi Indonesia di taun anyar ieu. “Saat giliran warsih jalmi seueur nyokot bal kristalnya ,kumaha ningali kaayaan 2014,aya deui anu muka website,muka horoskop,muka shio,muka buku-buku lami sepertos Joyoboyo,perkawis eta anu dipigawe ku jalmi awam,nanging lamun jalmi palaku pasar modal bade ngadangu ramalan para analis kaduitan,para selebriti pasar artos kumaha kaayaan pasar modal dunya sarta Indonesia sorangan kumaha ngalengkah dina 2014 , ” sanggem Boediono dina pangbageana di acara bubuka perdagang saham mimiti warsih di Bursa Efek Indonesia,Kemis (2/1/2014). Boediono ngungkabkeun sadaya ramalan kasebat bade balik ka diri sewang-sewang pribadi soal kaputusan naon anu bade dicokot 2014 warsih ieu. “Karena beda ramalan anu dipigawe jalmi awam sarta para selebriti pasar modal hasilna benten ipis,margi sadaya anu diungkabkeun bade balik ka diri urang sorangan kumaha ngalengkah dina 2014 , ” cenahna. Boediono mikeun ramalan-ramalannya naon anu bade lumangsung dina 2014,hususna dibidang kaduitan,kanggo barobah kaayaan panduan kanggo para palaku pasar modal. “Saya hoyong masihan sababaraha pangrojong 


semoga membantu :)
2 5 2