Jawabanmu

2014-03-29T19:27:04+07:00
Rina : Halo ta, piye pr mu wis rampung durung ?
Mita : Durung e , lha kowe wis durung ?
Rina : Durung e, lha aku ra reti e, carane sek nomor iki  piye.
Tika : Aku malah ra reti e ,pr e opo ,lha aku wingi ra mangkat e
Fira  : Oh, pr sek wingi nek aku wis, iki lho soale tik
Rina : Piye carane Fir, ajari aku
Fira  : Ngene ki lho , wis to
Rina : oh yo wis, ayo gek mangkat