Jawabanmu

2014-03-29T15:10:34+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
—ASSALAMUALAIKUM,WR.WB.//
PAMIARSA/ WILUJENG PATEPANG SARENG/DINI JUNIVITA /DINA ACARA WARTA DEPOK//WARTA ANU BARIS KAPIDANGKEUN  NYA ÈTA/
—KORBAN LONGSOR DI DESA TENJOLAYA DIAJAR DI TÉNDA —PAMIARSA/ —PULUHAN MURID SAKOLA DI PERKEBUNAN DEWATA / DESA TENJOLAYA / KECAMATAN PASIRJAMBU / KABUPATEN BANDUNG / NU DINA TANGGAL 23 PEBRUARI 2010 KEUNA KU URUG / MASIH KENEH DIAJAR DI TENDA DARURAT// MARANÉHNA TEU BISA BALIK DEUI KA SAKOLA ASAL / KU SABAB SIEUN LONGSOR DEUI // —PUPUHU POS KOORDINASI BERSAMA MITIGASI / INFORMASI JEUNG BANTUAN MUSIBAT PASIR JAMBU / CIWIDEY / RANCABULI / ASEP ESTER NÉTÉLAKEUN AYA 242 BUDAK SAKOLA DASAR NEPI KA SAKOLA MENENGAH PERTAMA (SMP) ANU JADI KORBAN LONGSOR// 46 URANG DI ANTARANA NYAÉTA MURID SDN DEWATA ANU SAKOLANA DEUKEUT JEUNG TEMPAT LOGNSOR// —MARANÉHNA AYEUNA DIAJAR DI TÉNDA DARURAT// KHUSUS PIKEUN KELAS VI ANU AHAD IEU BAKAL NYANGHAREUPAN UJIAN NASIAONAL/ TI SAPRAK DUA MINGGU KATUKANG / MARANÉHNA CICING JEUNG DIAJAR DI IMAH KAPALA SAKOLA SDN CISONDARI// —MURID KELAS IV SDN DEWATA ANU JUMLAHNA 13 URANG ÉTA / NGAHAJA DITEMPATKEUN DI DINYA SANGKAN BISA MEUNANG BIMBINGAN DIAJAR NU ENYA-ENYA / SAMÉMÉH UJIAN NASIONAL // MURID UTAMANA DIBEKELAN PANGAJARAN TAMBAHAN PIKEUN PANGAJARAN BAHASA INDONESIA / BAHASA INGGRIS / IPA / IPS JUENG PENDIDIKAN KEWARGANEGARAAN// —UNGGAL SENÉN / 46 MURID ANU DIAJAR DI TÉNDA MEUNANG BIMBINGAN TI GURU KHUSUS ANU DIDATANGKEUN DINAS PENDIDIKAN KABUPATEN BANDUNG// TENDA DARURAT ANU DIADEGKEUN DI BLOK G5 PERKEBUNAN TÉH DEWATA, KIRA-KIRA 6 KM TI LOKASI LONGSOR. DINA KAAYAAN DIAJAR JEUNG NGAJAR SAAYANA / MURID TÉH KATINGALI HÉSÉEUN PISAN DIAJARNA// —AI SRI SUSLOWATI MURID KELAS VI SDN DEWATA ANU DIAJAR DI SDN CISONDARI / NGÉBRÉHKEUN YÉN MANÉHANANA KURANG GENAH DI SAKOLA NU ANYAR / SABAB KUDU NGABIASAKEUN DEUI HIRUP JEUNG MURID / GURU / SARTA LINGKUNGAN ANU ANYAR// KABÉHANANA AYEUNA AYA 187 MURID SD JEUNG 40 MURID SMP KORBAN URUG ANU GEUS DITITPKEUN KE SAKOLA-SAKOLA ANU DEUKEUT. —PAMIARSA/ —MUNG SAKITU NU KAPIHATUR/ —WILUJEUNG PATEPANG DEUI DINA WARTA NU BAKAL DONGKAP/ —AMIT MUNDUR AMIT MUNGKUR —WASALAMUALAIKUM WARAHMATULAHI WABARAKATUH