Jawabanmu

2014-03-28T19:09:41+07:00
A. wayang golek iku lelakone saka sanggar sripati 
b. eman" banget andi nabung kanggo tuku klambi bal, nanging duite ilang
2014-03-28T19:30:07+07:00
A Lelakone crita ing duwur iku Dudi lan Dani
b Pak Rudi eman eman yen omahe di dol