Jawabanmu

2014-03-28T19:09:05+07:00
A. lelakone urip ing alam dunya ora mesthi enak terus
b. eman-eman duwite gawe tuku banyu londo

jadikan yang terbaik yaa..
please...
2014-03-28T19:33:29+07:00
A Lelakone Pak Supri ora kepenak
b Apa ora eman duwite anggo tuku dolanan