Jawabanmu

2016-11-17T09:28:27+07:00
5 contoh kalimat sunda
1. Haya barudak urang di ajar supaya pinter
2. Sok mangga nyimpang heula ka bumi abdi
3. Budak the meni kedul pisan kiwari karak hudang sare
4. Hatur nuhun ka sadyana tos ameng
5. Dinten salasa mang dudi uih ti bandung
6.  Saha nami anjeun teh ?
7.mang rudi keur di rawat di rumah sakit
8. Hayuk urang karumpul heula
9. Iraha anjeun bade angkat ka bandung teh?
10. Tos lami can ninggali guning deui